RETUR til hovedside


Thai-rejer med ris

Ingredienser til 4-6 personer

4

Spsk.

Vindruekærne-olie

 

3

Tsk.

Stærk Karry

6

fed

Hvidløg

 

400

g

Rejer

4

Grønne og røde

Peberfrugter

 

1

dåse

Flåede tomater

1

dåse

Tomatkoncentrat (70 gr.)

 

1/4

l

Piskefløde

1/2

Tsk.

Stærk Chili

 

 

 

Lidt salt

 

 

Ris

 

 

 

 

Fremgangsmåde

Olien opvarmes ved god varme på en stor pande. Karry og hvidløg "brændes af" heri, og  peberfrugt i tern samt rejer tilsættes og svitses til de har taget farve.

Herefter tilsættes de øvrige ingredienser, som koges igennem til sovsen har samlet sig let

Slutteligt, smages til med salt, og drysses med friskhakket persille og retten serveres med løse ris.

Bon appetit