Thai-rejer med ris
Ingredienser
til 4-6 personer
4 |
Spsk. |
Vindruekærne-olie |
|
3 |
Tsk. |
Stærk Karry |
6 |
fed |
Hvidløg |
|
400 |
g |
Rejer |
4 |
Grønne og røde |
Peberfrugter |
|
1 |
dåse |
Flåede tomater |
1 |
dåse |
Tomatkoncentrat (70 gr.) |
|
1/4 |
l |
Piskefløde |
1/2 |
Tsk. |
Stærk Chili |
|
|
|
Lidt salt |
|
|
Ris |
|
|
|
|
Fremgangsmåde
Olien opvarmes ved god varme på en stor pande. Karry og
hvidløg "brændes af" heri, og peberfrugt
i tern samt rejer tilsættes og svitses til de har taget farve.
Herefter tilsættes de øvrige ingredienser, som koges
igennem til sovsen har samlet sig let
Slutteligt, smages til med salt, og drysses med friskhakket
persille og retten serveres med løse ris.
Bon appetit